ODE TIL SODAVANDSAUTOMAT   urpremiere

SEXUAL PERVERSITY

- Har du nogensinde hørt om Kong Faoruk?


Tre ultrakorte underfortalte ”tongue-in-cheek”-monologer om tre ualmindeligt almindelige mænd  og deres frustrationer, depressioner, lyst til sex og mangel på samme. Alt sammen spejlet gennem deres kærlighedserklæringer til en stor rød sodavandsautomat.


Dramatiker:   Frederik Meldal Nørgaard

Instruktion:    Frederik Meldal Nørgaard

Medvirkende:   Thomas Biehl,

                         Henrik Vestergaard,

                         Frederik Meldal Nørgaard

Om forestillingen


Den seksualforskrækkede Bill, den udbrændte tøffelhelt Bob og den uheldige Bo. 3 mænd, der dagligt dyrker deres små pause-affærer med en sodavandsautomat. Ingen af dem føler sig helt på toppen i hverdagen, men foran sodavands-automaten oplever de noget, der er helt deres eget.Forestillingen blev produceret med støtte fra Kulturnat Århus.

Forestillingen blev produceret som en co-produktion mellem Von Baden og Svalegangen.


14. oktober 2005     

Svalegangen, Aarhus

Forside  I  Forestillinger  I  Arkiv  I  Om Von Baden  I  Kontakt

Forside  I  Forestillinger  I  Arkiv  I  Om Von Baden  I  Kontakt

Henrik Vestergaard Nielsen tager kegler som den bløde, let påvirkelige og hurtigt usikre charmør. Frederik Meldal Nørgaard har talent for at underholde på en dynamisk inspirerende måde som igangsætter-manden, der altid er god for den første og frækkeste replik. Og Morten Lundgaard er ikke ueffen som instruktør. Så den initiativ-tagende del af holdet er godt på vej.  “


Århus Stiftstidende, 22. november 2001ODE TIL SODAVANDSAUTOMAT er teater sat i ”heavy rotation”. Hver halve time fra kl. 21 og aftenen ud spiller forestillingen på Svalegangens Foyerscene.


ODE TIL SODAVANDSAUTOMAT er skrevet og instrueret af Frederik Meldal Nørgaard, der her for første gang er dramatiker i Von Baden-regi.


ODE TIL SODAVANDSAUTOMAT er skrevet direkte til Kulturnat Århus 2005.